ALI BG

ALI BG Snel en lekker!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 350 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ali BG. Meer weten? Ontdek meer

24 mei 2022 om 19:05 Lekker eten kapsalon man
22 mei 2022 om 1:43 Ik heb geen idee welke van de ingrediënten allang op zijn, maar na 20 uur als ik kapsalon heb genuttigd, moet ik een beetje naar het toilet.
20 mei 2022 om 21:21 Na één uur gebeld met de vraag hoe lang het nog ging duren. Vervolgens wordt er aangegeven dat ik niet besteld zou hebben. Blijkt dat ze mijn order niet hebben uitgeprint. Vervolgens nog ruim 45 minuten moeten wachten met de bezorging. Eten was ok.
20 mei 2022 om 21:13 pizza was heerlijk alleen jammer dat het al koud was
15 mei 2022 om 10:47 Snelle bezorging, binnen de tijd die vermeld was. Eten goed warm, grote porties en heerlijk!
13 mei 2022 om 9:15 Wachttijd zou 30 min zijn, duurde bijna 1,5 uur en dat als je na 8.30 besteld. Na 35 min gebeld, de bezorger was onderweg zij men. Een afstand van 1,5 km duurde vervolgens nog 45 minuten.
6 mei 2022 om 12:26 Echt lekkere eten en snel bezorgd
6 mei 2022 om 5:06 Vriendelijke bezorger. 30 min te vroeg bezorgd. Pizza was lekker al heb ik er al beter gehad. Vreemd ook 2 x deze bestelling maar t was jneens een dunne pizza met harde korst ipv een dikkere luchtige.
27 apr 2022 om 20:39 Bezorging was slecht, ik werd gebeld door een jongen die mijn huis niet kon vinden. Dit kan gebeuren, maar de jongen was vrij brutaal aan de telefoon. Uiteindelijk bleek het een jongen van max 15 te zijn… Bijzonder? Eten was goed, minder dan normaal
15 apr 2022 om 9:32 Heerlijke pizza’s!
13 apr 2022 om 20:04 Smakelijke pizza's. Rijkelijk belegd, alleen soms zeer zout van smaak.
11 apr 2022 om 21:05 Eten was lekker maar wel zout.